facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

  • Om os slide 1
  • Om os slide 2
  • Om os slide 3

Tradition og fornyelse!

Vi har ikke langt fra ord til handling.

Det var ikke kun en kliche, men en realitet, da Michael Mortensen i 2008 overtog Henning Mathiassens entreprenørforretning, grundlagt i 1971. Nu som dengang er der ikke langt, fra en aftale er indgået, til arbejdet er i gang.

Traditionerne fulgte således med, da firmaet flyttede fra Hovedgård til Glud og skiftede navn til HM Entreprenør A/S. Det samme gjorde en del af mandskabet, men siden er både maskinpark og antallet af medarbejdere vokset til det dobbelte.

Med traditionerne i bagagen er fornyelsen således til at få øje på. HM Entreprenør A/S har en ny og meget alsidig maskinpark, og er pt. ca. 80 medarbejdere. Fra vort helt centrale udgangspunkt opererer vi over hele Danmark, klar til at levere entreprenørarbejde af bedste kvalitet. 

Mere plads til det hele

Med 5.000 nybyggede kvadratmeter var HM Entreprenør A/S klar til fremtidens udfordringer. Hele maskinparken, den daværende vognmandsforretningen og alle medarbejdere flyttede med fra Glud til en 77.000 kvadratmeter stor grund på Orionvej i Horsens Syd i 2017.

For en virksomhed som vores - er logistik og beliggenhed helt afgørende. Derfor er flytningen til Horsens afgjort en fordel på langt sigt”, siger Michael Mortensen, som har ejet og drevet HM Entreprenør A/S fra adressen på Snaptunvej siden 2008. På de 7 år er den vokset til næsten det tredobbelte, så det er for alvor begyndt at knibe med pladsen.

Michael Mortensen glæder sig over, at medarbejderne fuldt ud bakker op om beslutningen om at flytte. ”Mange af dem bor jo i Horsens. Samtidig tror jeg på, at vi får lettere ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft og nye lærlinge, når vi flytter ind på en mere central beliggenhed”, påpeger han.