facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

  • Kloak banner 1
  • Kloak banner 2
  • Kloak banner 3

Kloakarbejde – vi har prøvet det mange gange!

HM Entreprenør A/S har mere end 50 års erfaring, når det drejer sig om kloakarbejde. Vi har været og er samarbejdspartner for en række kommuner og spildevandsselskaber, både når det gælder almindelig kloakrenovering, når det handler om kloakseparering, fordi regnvand og spildevand skal skilles fra hinanden, og når der har været tale om helt nye kloakanlæg.

Vores maskinpark hører til de allerbedste, og vore medarbejdere har både erfaringen og ekspertisen til at løse opgaven, uanset hvilke problemer de måtte støde ind i undervejs.

Vi arbejder med betonrør og med pvc-kloakrør, vi etablerer udskillere, og vi har altid orden i sagerne, så arbejdet foregår til mindst mulig gene for omgivelserne. Vore målsætninger er, at vi skal gøre arbejdet ordentligt og til tiden, og at vi skal rydde op efter os. Hver dag.

”HM Entreprenør A/S startede med at korte min tidsplan af med tre-fire uger, da vi skulle have lavet separat kloak på Boulevarden i Odder. Det var en behagelig overraskelse, og tidsplanen holdt, arbejdet var af bedste kvalitet, folkene behagelige at samarbejde med og byggepladsen var altid ryddelig og i orden. Kritikpunkter – dem husker jeg slet ikke nogen af i forbindelse med projektet”.

Jens Chr. Marcussen, ingeniør og projektleder ved Odder Spildevand A/S.