facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

  • Holkebjergvej5.jpg
  • Orionvej6.jpg
  • Fagområder banner 3

Fagområder

Jord, beton, kloak og belægning

Vi opfatter os selv som specialister, når det gælder jordarbejde, byggemodning, kloakanlæg og alle former for belægning. Vi mener nemlig, at man som entreprenørforretning godt kan være specialist, selv om man er alsidig og har valgt at dække mange felter inden for entreprenørarbejde.

Byggeri, p-pladser og i dybden

Vi er med, når det gælder domicilbyggeri, industribyggeri, halbyggeri, frysehus, parkeringshus og administrationsbygninger.

Vi laver også parkeringskælder, parkeringspladser og åbne pladser i byen med flot belægning. Og går man i dybden, har vi renoveret og nyetableret kloakanlæg, herunder anlagt transportledninger, trykledninger og regnvandsbassiner – altså både sørget for de store linjer og haft styr på de mindre, men væsentlige detaljer.

Fodboldbaner i græs og kunststof

Vi anlægger fodboldbaner, også kunststofbaner, og har i øvrigt været med i næsten enhver form for anlægsarbejde, man kan tænke sig.

Vi har en dygtig og alsidig medarbejderstab, både når vi skal tale med dig om dit projekt, og når vi skal udføre arbejdet. Både vore maskinførere, vore struktører og vore struktørlærlinge kender og lever op til firmaets høje krav til kvalitet. Det er din ekstra garanti for, at arbejdet er i orden, når HM Entreprenør A/S står for det.

Vil du vide mere om vores fagområder og kernekompetencer, så kontakt os endelig på +45 75 66 18 22