facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

  • Om os slide 1
  • Om os slide 2
  • Om os slide 3

Bestyrelsen

 

Michael Mortensen, indehaver af HM Entreprenør A/S, formand i bestyrelsen

Født 1973. Arbejdede i 12 år i sin fars, Ole Mortensens, firmaer, først OM Transport A/S, siden OM Entreprenørforretning A/S. I 2004 købte han sammen med en kompagnon MT Maskinudlejning A/S, overtog 15 mand og 40 entreprenørmaskiner og solgte fire år senere firmaet med 48 mand og 131 maskiner til Pon Equipment. Har siden 2008 ejet HM Entreprenør A/S, der nu er mere end tre gange så stort, som da han tog over. Motiveres af at skabe, sætte i gang og udvikle. Ser sine medarbejdere som firmaets vigtigste ressource og motiverer dem via involvering til konstant faglig og personlig udvikling. 

Mads Kloster, indehaver af Kloster A/S, bestyrelsesmedlem

Født 1971. Mads driver Kloster A/S og står til daglig i fronten for over hundrede medarbejdere. Da Mads var 8 år begyndte han hos Kloster, hvor han arbejdede til han var 18, hvorefter han tog orlov fra 1987-91 for at tage uddannelsen som lastvognsmekaniker. Efter Mads var udlært kørte han lastbil og maskiner frem til 1996, hvorefter han kom ind på kontoret og langsomt blev en større del af det administrative. Mads' vision er at styrke forretningen med et højt og kompetent serviceniveau med totalkoncepter indenfor transport og stevedore. Hos Kloster er leveregel nummer 1 - Vi gør, som vi siger og holder, hvad vi lover!   

Ole Skov Mortensen, bestyrelsesmedlem

Født i 1947. Tidligere indehaver af OM Entreprenørforretning A/S og OM Transport A/S. Ole startede OM Entreprenørforretning i 1969 med en rendegraver. Han solgte entreprenørforretningen i 2006 og sad derefter i bestyrelsen frem til 2010.  Da OM Entreprenørforretning blev solgt var der ca. 100 medarbejdere og 108 entreprenørmaskiner. I 2008 solgte Ole vognmandsforretningen, men startede OM Transport op igen i 2010. 6 år efter solgte han OM Transport til HM Logistik ApS. Ole har i mange år været en markant spiller i markedet i både entreprenør- og transportbranchen. Ole har mere end 50 års erfaring fra entreprenør- og transportbranchen, og er med sin viden, erfaring og sit enorme netværk en vigtig sparringspartner i bestyrelsen. I dag er Ole en del af HM som ”alt-mulig-mand”, og vi har glæden af hans erfaring og lune væsen i hverdagen. Selvom Ole er en ældre herre, har han et drive og en energi som inspirer os alle. I sin fritid pusler Ole med veteranbiler og traktorer, hvilket er hans store hobby.