facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

  • Om os slide 1
  • Om os slide 2
  • Om os slide 3

Bestyrelsen

 

Peter Heide Wessel, Direktør Mortensen Gruppen A/S, bestyrelsesformand

Født 1975. Peter er direktør for projektudviklingsvirksomheden MORTENSEN, hvor Peter har ansvaret for organisationen og den daglige drift.

Peter er uddannet advokat, og har arbejdet som erhvervsadvokat hos Kromann Reumert i København, inden han senere flyttede til Horsens og blev partner hos SKOV Advokater i Vejle.

Med en MBA i rygsækken og en kommerciel indstilling var det et naturligt skridt, da Peter rykkede til CASA Group (i dag M+), hvor Peter kom i ejendomsudviklingsmesterlære. Bl.a. havde Peter i en årrække ansvaret for ejendomsvirksomheden Exxit 59 A/S, hvor HM Entreprenør A/S var en fast og tro samarbejdspartner. Siden overtog Peter ansvaret for ejendomsporteføljen og projektudviklingsaktiviteterne i M+ Ejendomme, inden Peter skiftede til MORTENSEN.

Sideløbende med opgaverne i MORTENSEN arbejder Peter som bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, hvor Peter bl.a. bidrager med at udstikke en strategisk retning.

Michael Mortensen, indehaver af HM Entreprenør A/S, bestyrelsesmedlem

Født 1973. Arbejdede i 12 år i sin fars, Ole Mortensens, firmaer, først OM Transport A/S, siden OM Entreprenørforretning A/S.

I 2004 købte han sammen med en kompagnon MT Maskinudlejning A/S, overtog 15 mand og 40 entreprenørmaskiner og solgte fire år senere firmaet med 48 mand og 131 maskiner til Pon Equipment. Har siden 2008 ejet HM Entreprenør A/S, der nu er mere end tre gange så stort, som da han tog over.

Motiveres af at skabe, sætte i gang og udvikle. Ser sine medarbejdere som firmaets vigtigste ressource og motiverer dem via involvering til konstant faglig og personlig udvikling. 

Mads Kloster, indehaver af Kloster A/S, bestyrelsesmedlem

Født 1971. Mads driver Kloster A/S og står til daglig i fronten for over hundrede medarbejdere.

Da Mads var 8 år begyndte han hos Kloster, hvor han arbejdede til han var 18, hvorefter han tog orlov fra 1987-91 for at tage uddannelsen som lastvognsmekaniker. Efter Mads var udlært kørte han lastbil og maskiner frem til 1996, hvorefter han kom ind på kontoret og langsomt blev en større del af det administrative.

Mads' vision er at styrke forretningen med et højt og kompetent serviceniveau med totalkoncepter indenfor transport og stevedore. Hos Kloster er leveregel nummer 1 - Vi gør, som vi siger og holder, hvad vi lover!