facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

Belægning – når det skal se rigtig godt ud

Når byggeriet er færdigt, eller når torvet og fortovet er gammelt og slidt, så skal der ny belægning til. HM Entreprenør A/S har stor erfaring med næsten enhver form for belægningsarbejde - brolægning, coloc eller andre former for sten og fliser, som passer ind i gadebilledet eller på parkeringspladsen og opholdsarealerne.

Vi kan håndlægge brosten, men er også klar til maskinlægning af netop den belægning, du synes allerbedst om. Vi er selv leveringsdygtige i både stabilgrus og brolæggersand af bedste kvalitet – og synes i øvrigt, det er sjovt, hvis vi både kan opfylde bygherrens ønsker og med vores ekspertise og solide håndværk være med til at give projektet en ekstra finish.  

”HM Entreprenør A/S holder sine løfter, leverer arbejde af meget høj kvalitet, og så er folkene utroligt dygtige til at holde deres del af byggepladsen ordentlig og ryddelig. Men det er ikke nok at være dygtig og flink, det er også nødvendigt at være konkurrencedygtig på prisen. Det er HM Entreprenør A/S. Vi har været glade for at have HM som underentreprenør på jordarbejde, byggemodning og belægning, f. eks. da vi i Køge byggede 40.000 kvadratmeter højlager med 40.000 kvadratmeter belægning for Lidl. Det er hverken første eller sidste gang, HM Entreprenør A/S er med på et projekt for os.”

Carsten Mikkelsen, projektchef for Ajcon, entreprenørfirma fra Vejle, som havde hovedentreprisen på Lidls højlager