facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

  • Om os slide 1
  • Om os slide 2
  • Om os slide 3

Vi passer på miljøet!

HM Entreprenør A/S lever af at forandre, nyetablere og bygge op i en verden, vi kun har til låns. Vi har for længst erkendt, at fortsat vækst kræver, at vi omgås natur og miljø nænsomt og lader være med at bryde ned.

Ved at anvende de nyeste maskiner og den mest moderne teknologi inden for vores fag, og med grundige, logistiske overvejelser begrænser vi brugen af brændstof og dermed CO2-udslippet til det mindst mulige. Dagligt vedligehold og tjek af maskinparken betyder , at vi ikke alene sparer tid og penge på reparationer, men også mindsker risikoen for unødig brug af reservedele, brændstof eller anden energi.

Ude på vore arbejdspladser sørger ansvarsbevidste formænd og medarbejdere for, at orden og ryddelighed er en selvfølgelighed. Derved sparer vi ikke alene tid og penge, vi letter også vores daglige arbejdsgang, og frem for alt skåner vi miljøet.

Vi sorterer vores affald i containere og sørger for, at mest muligt kan genanvendes. Vi sikrer, at alt problemaffald ender i deponi, hvor det hører hjemme.

Vi ved, at de naturskabte ressourcer ikke er uudtømmelige, så vi passer på dem, hvor vi kan.