facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

  • IMG_1515.JPG
  • IMG_0980.JPG
  • DSC_0004 (1).JPG

HM Entreprenør - Historien om en dansk entreprenørforretning!

Michael Mortensen var ikke så gammel som firmaet, da han i 2008 købte Henning Mathiassens entreprenørforretning og omdøbte den til HM Entreprenør A/S. Firmaet var startet i Hovedgård i 1971 og havde ca. 40 medarbejdere, da Michael Mortensen tog over. I dag ca. 110 medarbejdere.  

Michael Mortensen er født to år efter firmaet, men havde flere års erfaring inden for branchen, da han som 35-årig blev selvstændig entreprenør. Dels havde han arbejdet i sin fars firma, Ole Mortensen A/S, dels havde han i nogle år drevet MT Maskinudlejning A/S.

Selv om Michael Mortensen overtog forretningen, netop som finans- bolig- og erhvervskrisen ramte hele verden, er det siden 2008 kun gået én vej for i HM Entreprenør A/S: Fremad.

Firmaet styres fra et stærkt erhvervsområde i Horsens Syd nærmere betegnede Orionvej 10. Her er kontoret og værkstedet bemandet hver dag, men resten af firmaets medarbejdere er spredt over store dele af Danmark og ind imellem i udlandet.

”Selvfølgelig har vi lagt mærke til, at der har været krise. Men det har jo ikke været sådan, at alt arbejde gik i stå, og vi har faktisk hele vejen igennem haft nok at bestille”, konstaterer Michael Mortensen.

At der har været nok at bestille resulterede i, at HM Entreprenør A/S udvidede med søsterselskaberne HM Grus, HM Genbrug og HM Logistik. HM Grus tæller i dag to grusgrave og en jordtip, mens HM Genbrug varetages fra Kometvej i Horsens.

HM Logistik blev solgt til Kloster A/S pr. 1. april 2018 indebærende vognmandskørsel og maskintransport. 

”Men alt sammen har det jo noget at gøre med det, vi selv synes, vi er rigtig gode til, nemlig en dansk entreprenørforretnings fire kerneområder: Jordarbejde, kloakering, betonarbejde og belægning. Sådan var det i min forgængers tid, sådan er det nu og sådan bliver det fremover”, siger den nu 45-årige indehaver af HM Entreprenør A/S - entreprenørforretningen med 45 års erfaring i branchen.

Pr. 31. december 2018 købte HM Entreprenør A/S entreprenørforretningen Eigil Fynbo A/S og overtog både maskinpark og 25 medarbejdere. Med købet styrkes vores position markant - særdeles i lokalområdet.