Vi beklager, men alle vores mobilnumre er ude af drift.

Ring i stedet:

Logistik +45 7020 5333

Entreprenør +45 7566 1822

Om HM Entreprenør A/S

Tradition og fornyelse

Vi har ikke langt fra ord til handling.

Det var ikke kun en kliche, men en realitet, da Michael Mortensen i 2008 overtog Henning Mathiassens entreprenørforretning, grundlagt i 1971. Nu som dengang er der ikke langt, fra en aftale er indgået, til arbejdet er i gang.

Traditionerne fulgte således med, da firmaet flyttede fra Hovedgård til Glud og skiftede navn til HM Entreprenør A/S. Det samme gjorde en del af mandskabet, men siden er både maskinpark og antallet af medarbejdere vokset til mere end det tredobbelte.

Med traditionerne i bagagen er fornyelsen således til at få øje på. HM Entreprenør A/S har en ny og meget alsidig maskinpark, vognmandsforretning, egne grusgrave, materieludlejning og pt. ca. 150 medarbejdere. Fra vort helt centrale udgangspunkt opererer vi over hele Danmark, klar til at levere entreprenørarbejde af bedste kvalitet. 

Mere plads til det hele

Med 5.000 nybyggede kvadratmeter er HM Entreprenør A/S ultimo 2017 klar til fremtidens udfordringer. Hele maskinparken, vognmandsforretningen og alle 150 medarbejdere flytter med fra Glud til en 77.000 kvadratmeter stor grund på Orionvej i Horsens Syd.

For en virksomhed som vores er logistik og beliggenhed helt afgørende. Derfor er flytningen til Horsens afgjort en fordel på langt sigt”, siger Michael Mortensen, som har ejet og drevet HM Entreprenør A/S fra adressen på Snaptunvej siden 2008. På de 7 år er den vokset til næsten det tredobbelte, så det er for alvor begyndt at knibe med pladsen.

Michael Mortensen glæder sig over, at medarbejderne fuldt ud bakker op om beslutningen om at flytte. ”Mange af dem bor jo i Horsens. Samtidig tror jeg på, at vi får lettere ved at tiltrække kvalificeret arbejdskraft og nye lærlinge, når vi flytter ind på en mere central beliggenhed”, påpeger han.

HM er klar til arbejdet i 2017