facebook share

Vores hovednumre er nede, ring på mobil - se kontakt

Ellers send mail:

Bestyrelsen

Bestyrelsen Michael Mortensen, indehaver af HM Entreprenør A/S

Født 1973. Arbejdede i 12 år i sin fars, Ole Mortensens, firmaer, først OM Transport A/S, siden OM Entreprenør A/S. I 2004 købte han sammen med en kompagnon MT Maskinudlejning A/S, overtog 15 mand og 40 entreprenørmaskiner og solgte fire år senere firmaet med 48 mand og 131 maskiner til Pon Equipment. Har siden 2008 ejet HM Entreprenør A/S, der nu er mere end tre gange så stort, som da han tog over. Motiveres af at skabe, sætte i gang og udvikle. Ser sine medarbejdere som firmaets vigtigste ressource og motiverer dem via involvering til konstant faglig og personlig udvikling. 

Bestyrelsen Just Kristensen, projektudvikler

Født 1962. Har en landbrugsfaglig baggrund og 15 års erfaring i realkredit- og bankverdenen. Med HD i regnskab og HD i finansiering blev han i 1993 landbrugskonsulent hos Nykredit, 1½ år efter landbrugschef med ansvar for Østjylland, og i 2002 skiftede han til Jyske Bank som landbrugskonsulent i Region Syd. I 2009 besluttede han - efter ni år som vindmølleejer - at forlade det solide bankjob til fordel for en tilværelse som selvstændig konsulent i vindenergi. Sideløbende har han købt flere vindmøller og har desuden sæde i flere bestyrelser. Har været medlem af bestyrelsen for HM Entreprenør A/S siden 2010 og formand siden 2013.

Bestyrelsen Mads Kloster, indehaver af Kloster A/S

Født 1971. Mads driver Kloster A/S og står til daglig i fronten for over hundrede medarbejdere. Da Mads var 8 år begyndte han hos Kloster, hvor han arbejdede til han var 18, hvorefter han tog orlov fra 1987-91 for at tage uddannelsen som lastvogsmekaniker. Efter Mads var udlært kørte han lastbil og maskiner frem til 1996, hvorefter han kom ind på kontoret og langsomt blev en større del af det administrative. Mads' vision er at styrke forretningen med et højt og kompetent serviceniveau med totalkoncepter indenfor transport og stevedore. Hos Kloster er leveregel nummer 1 - Vi gør, som vi siger og holder, hvad vi lover!